+34 618 546 663 | Osoite: Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Espanja.

Festplattenerweiterung

Microsoft Surface -kiintolevyn laajennus ja/tai vaihto

Päivittämällä kiintolevyn parannat huomattavasti tietokoneesi suorituskykyä ja toimintoja.

Kiintolevyn laajentaminen on joissain tapauksissa tarpeen. On olemassa monia menetelmiä tämän tehtävän saavuttamiseksi, mutta hyvin erityinen tapa suorittaa Microsoft Surface -kiintolevyn laajennus.

Nykyään monet valitsevat helpon vaihtoehdon käyttää virtuaalisia kiintolevyjä, mutta suurin osa tunnustaa Microsoftin pintakiintolevypäivityksen tarpeen.

Tätä vaihtoehtoa varten meidän on korostettava, että microsoft-pintatietokoneissa on SD-korttitulo.
Ikävä asia on, että tästä vaihtoehdosta huolimatta SD-kortin toiminnallisuus on edelleen hyvin rajallinen. Hyvä uutinen on, että koulutetun henkilöstömme avulla pystymme laajentamaan Microsoftin pintakiintolevyä.

On olemassa erilaisia ​​tapoja suorittaa microsoft-pinnan kiintolevyn laajennus.

Meillä on kiintolevyn laajentamiseen erikoistuneita insinöörejä, jotka työskentelevät useilla menetelmillä, jotka saatat tuntea:

Tämän menetelmän avulla tekniset ammattilaisemme huolehtivat seuraavista vaiheista:
  • Tarkista, onko järjestelmäaseman takana varaamatonta tilaa.
  • Suchen Sie nach nicht zugewiesenem Speicherplatz hinter dem Systemlaufwerk.
  • Jos näin on, sinun on: Anna komento «list partition» näyttääksesi osioiden luettelon. Valitse seuraavaksi laajennettava osio komennolla «select disk x»
  • Lopeta kirjoittamalla Extended-komento ja valitsemalla «Enter»

PYYDÄ MICROSOFT SURFACE KIINTOLEVY -LAAJENTUSPALVELUA.

Palvelumme saaminen on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä ja Helsinki paras tekninen henkilökunta on käytettävissäsi.

Insinöörit, teknikot ja koulutettu henkilökunta ovat vastuussa Microsoft-pintalaitteiden diagnosoinnista ja asianmukaisesta korjauksesta.

Soita meille, odotamme sinua!

Vältä laitteellesi aiheutuvia riskejä, äläkä anna luvattomien tai koulutettujen henkilöiden suorittaa microsoft-pinnan kiintolevyn laajennusta.

Älä vältä yhteydenottoa epäreilujen hintojen pelossa. Meillä on sinulle edullinen hinnasto, joka antaa sinulle mahdollisuuden saada ammattimaista ja laadukasta teknistä palvelua erittäin edulliseen hintaan.

Soita meille