+34 618 546 663 | Osoite: Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Espanja.

Surface Book mod. 1703

TEKNINEN PALVELU SURFACE BOOK

Epäilemättä Microsoftin kehittämä tehokkain kannettava tietokone tarvitsee pintakirjateknisen palvelun toiminnallisuutensa ylläpitämiseksi. Sen potentiaalin lisäksi. Näin laitteiden käyttöikä pitenee ja mahdollisuus nauttia uuden microsoft-laitteiston tehosta. Surface Labsilla meillä on Helsinki parhaaseen pintakirjatekniseen palveluun tarvittavat työkalut, henkilökunta ja taidot. Useimmat asiakkaat ajattelevat virheellisesti, että kun tietokone koostuu suurikapasiteettisista prosessoreista ja laitteistoista, teknistä palvelua ei tarvita. Tämä on suuri virhe! Kuten muutkin tiimit, jatkuva hoito, jota seuraavat tekniset katsaukset ja analyysit vaikuttavat hyvän tiimin laadun ylläpitämiseen.

Surface Labs -yritys tietää tämän, minkä vuoksi se tarjoaa erikoistunutta teknistä palvelua Microsoftin pintakirjalaitteisiin. Teemme varaosien ja komponenttien muutokset microsoft-laitteisiisi, palautamme laitteellesi kadonneet tiedot olosuhteista riippumatta, korjaamme ikkunasi ja teemme diagnoosin ajoissa.

Meillä on edullinen hinta, koulutettu henkilökunta ja vuosien kokemus. Kuinka olla valitsematta meitä? Asiakas on olennainen osa laitteiden huoltoa. Riittävä hoito kotona auttaa ylläpitämään sen toimivuutta. Jos haluat monimutkaisempaa hoitoa, tule meille.

MISTÄ TIEDÄT, TEKEMSI OIKEAN PÄÄTÖKSEN?

Asianmukaisen teknisen palvelun valitseminen on välttämätöntä microsoft-pintakirjatietokoneesi hyvinvoinnille. On välttämätöntä, että asiakas on vastuussa pyytämänsä teknisen palvelun tutkimisesta.

Surface Labs

Muista, että laitteistosi toimitetaan useiden päivien ajan teknisen palvelun henkilöstölle. Ota aikaa tutkiaksesi ja oppiaksesi palvelusta suoraan. Yritys Surface Labs tarjoaa mahdollisuuden tuleville asiakkaille tutustua yrityksen tiloihin sekä hallinto- ja tekniseen henkilöstöön. Pääasia on, että asiakas kokee sen rauhallisuuden, jonka tarjoamme ammattitaidollamme.

Pyydä loki onnistuneista korjauksista. Tällä tavalla tiedät taidot, joissa loistat. Erotumme Surface Labsissa seuraavilla tavoilla:

 • Microsoft Surface + mallin näytön korjauksetBatteriewechsel
 • Akun vaihdot
 • Virtapainikkeen korjaus
 • Latausliittimen vaihto
 • Pohjalevyn vaihto
 • Windows 8 tai Windows 10 korjaus
 • Tietojen palautus

Meillä on laaja kokemus Microsoft Surface -kirjatietokoneesi toimivuuden palauttamisesta. Meillä voit tehdä näytön, akun tai emolevyn vaihdot. Korjaamme myös saranat, latausliittimet, näppäimistöt ja paljon muuta.

MIKSI VALITSE PINTA LABS TEKNINEN PALVELU?

Työmme laatu on tunnustettu kaikkialla Helsinki. Olemme toimineet teknologiamarkkinoilla vuosia tarjoten teknistä palvelua korkealaatuisille laitteille ja tietokoneille. Meille on ominaista henkilöstömme ammattitaito. Surface Labs -yrityksen teknisen henkilöstön joukosta löydät:

 • Tietokoneinsinöörit
 • Erikoistuneet insinöörit
 • Tietokoneteknikot
 • Koulutettu tekninen henkilökunta

Sen lisäksi, että meillä on hallintohenkilöstöä, jolla on tietoa ja kokemusta henkilöresursseista. Siksi meillä on työkalut tarjota sinulle laadukasta palvelua ja hoitoa.

KODIN TEKNINEN PALVELUSERVICE ZU HAUSE

Innovoimme palveluitamme. Siksi tuomme asiakkaillemme uuden teknisen palvelun kotiin. Loimme tämän uuden palvelun ajatellen tilat ja mukavuudet, joita voimme tarjota asiakkaalle. Jos et voi tulla tiloihin varusteineen, voit pyytää teknistä palvelua kotiin.

100 % ILMAINEN DIAGNOOSI Surface Labsissa

Erotumme kaikille asiakkaillemme osoittamalla huomiolla ja heidän pintakalustonsa teknisessä palvelussa tarjoamillamme eduilla. Etkö ole tietoinen laitteidesi teknisestä haitasta? Pyydä diagnostiikkapalvelua. Sinun tulee toimittaa pintakalusto pintakirjadiagnostiikkaan erikoistuneelle tekniselle henkilökunnalle. Se arvioidaan sen vastaavan diagnoosin saamiseksi. Kaikki diagnoosimme ovat oikein. Siksi saamme optimaaliset tulokset korjauksissamme.

Pelkäätkö pyydetyn teknisen palvelun kustannuksia? Älä pelkää. Surface Labsissa työskentelemme oikeudenmukaisin ja saatavilla olevin hinnoin. Työskentelemme päivitetyillä markkinahinnoilla. Pyydä ilmainen tarjous ja selvitä palvelusi hinta. Kaikilla suorittamillamme korjauksilla ja komponenttien muutoksilla on 1 vuoden takuu. Älä pelkää pyytää palvelua. Muutos, jonka toivot saavuttavasi laitteessasi, on mahdollista Surface Labsin kautta. Soita meille ja löydä todellinen laatu.

Etkö tunne pintakirjatietokoneesi vaurioita?

Älä huoli. Pintakirjateknistä palvelua pyytäessämme teemme alustavan arvioinnin varmistaaksemme laitteistosi vioista aiheutuneet vahingot. Meiltä löydät laadukkaan ja ammattitaitoisen diagnosoinnin, tarjoukset ja henkilökunnan.

Soita meille