+34 618 546 663 | Osoite: Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Espanja.

Surface Pro 2

SURFACE PRO 2 TEKNINEN HUOLTO

Pinta pro 2 -laitteet saapuivat markkinoille, samoin kuin tarve löytää erikoistunut tekninen palvelu tälle uudelle microsoft-laitteistolle. Tämän aukon kattamiseksi Surface Labs tarjoaa pintapro 2 -teknisen palvelun.

Tule meille ja hae varusteesi takaisin.

Tällä tavalla demonstroimme suorittamiemme korjausten laadun ja toimivuuden, jonka pinta pro 2 -laitteesi palautuvat teknisen palvelumme kautta.

Haluatko olla osa Surface Labsia, mutta sinulla on kysyttävää? Lue ja löydä edut sinulle ja microsoft surface pro 2 -tiimillesi.

Surface pro 2 -laite on saavuttanut paremman esityksen microsoftista pinta-RT-laitteeseen verrattuna. Mutta se ei tarkoita, että siinä ei olisi teknisiä vikoja, ne on huollettu.

Latausongelmat säilyvät, kuten myös emolevyn vauriot, mutta tärkeintä on, että jokainen näistä teknisistä ongelmista on korjattavissa. Korjaamme Surface Labsissa Surface Pro 2 -laitteen viat.

Ammattilaiset, jotka muodostavat koulutetun henkilöstömme, antavat sinulle tarkan diagnoosin ja suorittavat pintapro 2 -laitteesi tarvitseman korjauksen.

Pinta pro 2 teknisen palvelun pyytäminen on turvallinen investointi. Pystyt täysin palauttamaan pintapro 2:n laadun ja toimivuuden. Paras? Päätöksesi kattaa yhden vuoden takuun.

Meille on ominaista myös tarjoamamme palveluvalikoima. Monilla on enemmän kysyntää kuin toisilla.

Kysytyimmistä löydät:

  • Microsoft Surface + mallin näytön korjaukset
  • Akun vaihdot
  • Virtapainikkeen korjaus
  • Latausliittimen vaihto
  • Pohjalevyn vaihto
  • Windows 8 tai Windows 10 korjaus
  • Tietojen palautus

Teemme myös vähemmän monimutkaisia ​​teknisiä palveluita, mutta suosituin, jos epäilyttää, on tietojen palautuspalvelu. Jos olet kadottanut sähköiset tiedostosi, tiedät kenen puoleen voit kääntyä.

Suoritamme Surface Labsissa laitteidesi tarvitsemat korjaukset ammattitaidolla, riippumatta pintapro 2 -laitteesi vaurion monimutkaisuudesta, henkilökuntamme työskentelee samalla vastuulla kaikissa korjauksissa.

Mitä odotat pyytääksesi palvelua Surface Labsilta? Jos et tiedä sijaintiamme, kutsumme sinut vierailemaan verkkosivuillamme, missä annamme tarkan osoitteemme ja yhteysnumeromme.

SURFACE PRO 2


Onko Microsoft Surfacen näyttö rikki? Onko sinulla muita ongelmia sen kanssa? Tuo se Surface Labsiin saadaksesi halvimman Microsoftin pintakorjauksen Helsinki. Surface Labsissa ei noudateta ennakkovarauskäytäntöjä. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaalle heidän tarvitsemansa teknisen palvelun silloin, kun he sitä tarvitsevat. Meillä et tuhlaa aikaa odotellessa aikoja, jolloin pinta pro 2 tarkistetaan.

Työskentelemme ilmaisilla arvioilla ja useimmissa tapauksissa saman päivän palvelulla, olemme paras vaihtoehtosi.

Teknikkomme osoittavat komponenttitason osaamista, joka eroaa muista palveluista Miksi? Heidän ammattitaitonsa takia. Henkilökuntamme kokemus on todennettavissa.

Olemme keskittyneet saamaan sinulle tarkan diagnoosin ja korjauksen Surface Pro 2 -tietokoneesi olemassa olevista komponenteista. Emme halua lähettää laitettasi korjauskeskukseen viikkoja tai yrittää myydä sinulle uutta Surface Pro 2:ta.

Surface Labsissa prioriteettimme on korjata olemassa olevia laitteita.

Emme ole vain vanhimpia, vaan olemme yksinkertaisesti paras vaihtoehto Microsoft Surface Pron korjaukseen. Tarjoamme nopeaa ja laadukasta palvelua, joka asettaa asiakkaan etusijalle. Microsoftin kanssa asiointi voi olla hankalaa. Tiedämme, että sinulla ei ole aikaa pitää laitettasi poissa viikkoja. Useimmat valmistajat odottavat sinua loputtomiin ja lähettävät sinulle kunnostetun laitteen. Emme ole kiinnostuneita myymään uusia tuotteita; haluamme vain korjata nykyisen. Yli 12 vuoden kokemuksemme alalla erottaa meidät kilpailijoista. Surface Pro Touchscreenin vaihtamisesta emolevyn juottamiseen voimme tehdä kaiken.

MITÄ EDUT TARJOAMME SINULLE?

Surface Labsissa tarjoamme sinulle etsimääsi laatua sekä monia etuja, jotka voit hankkia asiakaspalvelun ja pinta pro 2 -teknisen palvelun kautta.

Surface Labs -yrityksen kaikkialla Helsinki tunnustetuista eduista löydät:

1.

KODIN TEKNINEN PALVELU

Etkö voi tulla tiloihinmme? Älä huoli, Surface Labs tarjoaa tämän palvelun asiakkaiden mukavuutta ajatellen.

Tekninen huoltohenkilöstömme lähettää 2 työntekijäämme, jotka vastaavat pintalaitteesi korjaamisesta. Henkilökuntamme matkustaa kotiisi ja suorittaa korjauksen suoraan edessäsi. Mikäli tarvitset palvelua yritykselle, lähetämme lisää henkilökuntaa tiimien lukumäärästä riippuen.

2.

ILMAINEN DIAGNOOSI

Niin kauan kuin tiimillesi ei anneta tarkkaa diagnoosia, se voi olla vaarassa. Surface Labsissa tiedämme. Siksi tarjoamme Helsinki parhaat diagnoosit. Se on täysin ilmainen! Ilmainen diagnoosi on osa asiakaspalvelua. Sinun tarvitsee vain pyytää diagnoosi ja toimittaa diagnooseihin erikoistuneelle tiimille Surface pro 2 -laitteistosi.

3.

TYÖTUNNIT

Työskentelemme maanantaista perjantaihin aukioloaikoina. Pinta pro 2 -tekniseen palveluun ei tarvitse varata aikaa.

Suoritamme kiireellisiä korjauksia. Sinun tarvitsee vain toimittaa pinta pro 2 -laitteistosi, jotta se voidaan arvioida ja korjaus voidaan suorittaa rajoitetussa ajassa.

Älä pelkää tulla kanssamme. Jos tarvitset palvelua virka-ajan ulkopuolella, ota yhteyttä puhelimitse.

4.

Kohtuulliset hinnat

Onko sinulle käynyt niin, että laitetta tilattaessa hinnat ylittävät budjettisi? Pinta pro 2 teknistä palvelua pyytäessäsi huomioit saavutettavuuden palveluidemme hintojen suhteen.

Kaikilla palveluillamme on suuri kysyntä laadun ja helpon kustannustehokkuuden vuoksi.

5.

Kohtuulliset hinnat

Surface Labsin tarjoamista palveluista löydät komponenttien tai varaosien muutokset. Teemme muutoksia näyttöihin, pintapro 2 akkuihin, emolevyyn ja paljon muihin alkuperäisiin ja uusiin komponentteihin.

MITÄ SINUN TULEE TIETÄÄ MICROSOFT SURFACE PRO 3:STA

Microsoft-tiimit erottuvat aina innovaatiotasostaan. Selkeä esimerkki on 2-in-1-tiimi, jonka he ovat esittäneet kaikilla pinnoilla.

Microsoft Surface Pro 3 on Microsoftin tuottama Surface-sarjan tabletti Windows 8:lle. Helsinki 30. syyskuuta 2015 järjestetyssä tapahtumassa esitelty ja 22. lokakuuta 2015 lanseerattu tabletti seuraa helmikuussa 2013 lanseerattua Surface Prota. Vaikka Surface Pro 2 on säilyttänyt alkuperäisen suunnittelunsa kaltaisen suunnittelun, se on parantanut laitteiston ominaisuuksia. verrattuna edeltäjäänsä ja suurempi määrä säilytysvaihtoehtoja) ja parannetut versiot sen kannakkeesta ja jalustatarvikkeista (kuten uusi «Power Cover», jossa on lisäakku)

MITEN PYYDÄ SURFACE PRO 2 TEKNISTÄ PALVELUA?

Mahdollisuus saada pinta pro 2 -tekninen palvelu on ulottuvillasi. Palvelun pyytäminen on erittäin helppoa, sinun tarvitsee vain suorittaa seuraavat vaiheet:

Vain neljässä vaiheessa saat tarvitsemasi teknisen palvelun. Surface Labs -yritys korjaa ja palauttaa laitteesi toimivuuden lyhyessä ajassa.

SAAT OLLA OSA PERHEEMME!

Sinun tulee olla osa yritystä, jolla on helposti todennettavissa olevat taidot ja tulokset.

Koulutetut ammattilaisemme tarjoavat sinulle parhaan teknisen palvelun koko Madridissa. Sinun tarvitsee vain varmistaa palveluidemme laatu ja pyytää pinta pro 2 teknistä palvelua.

Yhteydenotto voi olla suoraan toimipisteessämme tai puhelimitse. Etkö tiedä osoitettamme tai puhelinnumeroamme? Älä huoli, molemmat ovat saatavilla verkkosivuillamme.

Tiloissamme tapaat hallintohenkilökuntamme, joka opastaa sinua koko teknisen korjausprosessin ajan.

Tapaat myös teknisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin pinta pro 2 -tekniseen palveluun liittyviin epäilyihin. Älä odota enää! Pyydä pinta pro 2 -palvelua.

Soita meille