+34 618 546 663 | Osoite: Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Espanja.

Surface Pro 3

TEKNINEN PALVELU Microsoft Surface PRO 3

Omistatko Surface Pro 3 -laitteen etkä löydä oikeaa teknistä palvelua?

Helsinki löydät tarvitsemasi Surface Labs -yrityksen ansiosta. Tarjoamme sinulle henkilökohtaisen pinta pro 3 teknisen palvelun.

Mitä tarvitset on palauttaa pinta pro 3 -laitteesi toimivuus, miten se tehdään? Teknisten palvelujemme ja pätevän teknisen henkilöstömme ansiosta ei ole välttämätöntä kadota laitteitasi kokonaan ja päätyä ostamaan kokonaan uusi, se ei ole taloudellisesti kannattavaa. Korjaus on helpompaa ja tehokkaampaa. Surface Labsissa näytämme sinulle, minkä laadun varusteesi saa jälleen.

Asiakkaan ahdistuneisuus on helppo ymmärtää, kun hän havaitsee Microsoft Surface pro 3 -tietokoneensa menettävän toiminnallisuutensa tai jonkin vian pääkomponenteissa.

Syyskuussa 2014 tapahtuneen julkaisun jälkeen monet käyttäjät ovat raportoineet näytön ja sen resoluution ongelmista, mikä on pettymys, kun otetaan huomioon 12 tuuman näyttö 2160 x 1140 resoluutiolla.

Tätä seuraavat akun ja latausliittimen latausongelmat ilman ohjelmisto-ongelmia, jotka ovat kärjistyneet päivitysten jälkeen.

Hyvät uutiset? Kaikki tekniset ongelmat, sekä sisäiset että ulkoiset, voidaan korjata, varsinkin kun sinulla on henkilökohtainen pinta pro 3 tekninen palvelu.

Tätä seuraavat akun ja latausliittimen latausongelmat ilman ohjelmisto-ongelmia, jotka ovat kärjistyneet päivitysten jälkeen.

Yksi kysytyimmistä teknisistä palveluista

Surface pro 3:n omistajilta löydät:

1.

MICROSOFT SURFACE PRO NÄYTÖN KORJAUS

Onko sinulla ongelmia Surface pro 3 -näytön kanssa? Et ole ensimmäinen etkä viimeinen, jolla on nämä haitat.

Surface Labsilla on sekä alkuperäisiä että uusia näyttöjä viallisen näytön tilalle. Lyhyessä ajassa saat täysin toimivan laitteesi takaisin.

On otettava huomioon, että komponenttien vaihtoprosessi on erittäin monimutkainen, joten sen tulee suorittaa pätevä ja koulutettu henkilöstö, jolla on kokemusta tekniseltä alueelta. Surface Labsissa annamme sinulle yhden vuoden takuun. korjaus. Ajattele uudelleen, meillä on Surface Labsin paras pinta pro 3 tekninen palvelu. Pyydä palvelua.

2.

AKUN VAIHTOJA

Surface pro 3 -laitteen akussa on latausvika. Näiden haittojen joukossa ovat:

  • Lyhyt latausaika
  • Liitin estää lataamisen
  • Akku ei lataudu, vaikka se on kytketty laturiin

Latausongelmat heikentävät akun käyttöikää, joten se on vaihdettava lyhyessä ajassa.

Surface Labsissa vaihdamme pintapro 3 teknisen palvelun kautta akkusi alkuperäisiin ja täysin uusiin komponentteihin.

Vältä epäilyttävää alkuperää olevien komponenttien käyttöä, sillä se voi aiheuttaa monimutkaisia ​​vaurioita laitteellesi.

3.

VIRTAPAINIKE KORJAUS

Ongelma Surface Pro 3 -laitteen virtapainikkeessa voi aiheuttaa ongelman laitteesi toiminnassa.

Onneksi tämän korjauksen monimutkaisuus on minimaalista, joten voimme suorittaa sen hyvin lyhyessä ajassa.

4.

LATAUSLIITTIMEN VAIHTAMINEN

Joskus pintalaitteesi ei saa latausta pintalatausliittimen ongelmien vuoksi. Näissä tapauksissa on tarpeen suorittaa diagnoosi sen varmistamiseksi, että laitteessa ei ole akkuongelmaa.

5.

ALUSLEVYN VAIHTO

Emolevyn vaurioituminen on erittäin monimutkainen tekninen vika. Emolevyn kautta muut komponentit voivat olla vaarassa epäonnistua. Siksi suosittelemme oikean teknisen palvelun tarjoamista.

6.

WINDOWS 8 JA 10 KORJAUS

Microsoft-tietokoneissa on monia haittoja, kun luetaan Windows 8:a ja 10:tä. Siksi toiminnallisuuden tasolla ne keskeytetään, kun ongelma on ratkaistu. Tämä osoittaa, että päivittäiset toiminnot pysähtyvät, joten se on suuri ongelma asiakkaalle. Surface Labsilla meillä on kokemusta ikkunoiden korjaamisesta. Pyydä pinta pro 3 -palvelua, saat käyttökelpoiset varusteesi hetkessä.

7.

TIETOJEN PALAUTUS

Sähköisten tiedostojen katoaminen on jokapäiväistä tietokonemaailmassa. Asiakas kärsii ahdistuksesta menettää kaiken perhekuvista suuriin tiedostoihin, jotka ovat äärimmäisen tärkeitä.

MICROSOFT KORJAUS SURFACE PRO 3

Onko sinulla ongelmia tai ongelmia uuden Microsoft Surface Pro 3:n kanssa? Tarjoamme erilaisia ​​Microsoft Surface Pro 3 -korjauspalveluita, mukaan lukien muun muassa rikkoutuneiden näyttöjen korjaukset, rikkinäiset LCD-näytöt, akun vaihdot ja kaikki muut ongelmat, joita saattaa ilmetä, jos pudotat uuden tablet-laitteen vahingossa. Surface Labs on toiminut monien vuosien ajan tablettien korjaajana, jossa on kokeneita tablet-korjaustekniikkoja, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan parhaat ja nopeimmat tablettien korjauspalvelut.

Surface

Palvelumme ovat innovatiivisia, joten ylläpidämme tasoa, jonka odotat saavuttavasi microsoft surface pro 3 -laitteesi korjauksissa.

MITÄ SINUN TULEE TIETÄÄ MICROSOFT SURFACE PRO 3:STA

Microsoft-tiimit erottuvat aina innovaatiotasostaan. Selkeä esimerkki on 2-in-1-tiimi, jonka he ovat esittäneet kaikilla pinnoilla.

Microsoft Surface Pro 3 on Microsoftin tuottama Surface-sarjan tabletti Windows 8:lle. Helsinki 30. syyskuuta 2015 järjestetyssä tapahtumassa esitelty ja 22. lokakuuta 2015 lanseerattu tabletti seuraa helmikuussa 2013 lanseerattua Surface Prota. Vaikka Surface Pro 2 on säilyttänyt alkuperäisen suunnittelunsa kaltaisen suunnittelun, se on parantanut laitteiston ominaisuuksia. verrattuna edeltäjäänsä ja suurempi määrä säilytysvaihtoehtoja) ja parannetut versiot sen kannakkeesta ja jalustatarvikkeista (kuten uusi «Power Cover», jossa on lisäakku)

Oikean teknisen palvelun löytäminen monimutkaisille suunnittelulaitteille, kuten Surface Pro 3, ei ole helppoa.

Asiakkaan onneksi tekniset palveluyritykset pysyvät aina ajan tasalla, joten heillä on jo valmiiksi taitoja ja kokemusta kaikkien microsoft pintapro -mallien korjaamisesta. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä saadaksesi palvelua Surface Labsilta, on pyytää sitä. Tee se ja nauti Surface Labsin parhaasta teknisestä palvelusta.

VAIHEET SURFACE PRO 3 TEKNISEN PALVELUN PYYTÄMISEKSI

Haluatko pyytää henkilökohtaista pinta pro 3 teknistä palveluamme, mutta et tiedä miten se tehdään? Näytämme sinulle, kuinka neljässä yksinkertaisessa vaiheessa voit pyytää Helsinki parasta teknistä palvelua.

Mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta voit käynnistää muutokset elämässäsi ja Microsoft-tiimissäsi, on pyytää henkilökohtainen pinta pro 3 tekninen palvelu.

Tai mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta voit käynnistää muutokset elämässäsi ja Microsoft-tiimissäsi, on pyytää henkilökohtainen pinta pro 3 tekninen palvelu.

Täysin korjattu laitteesi palautetaan sinulle hetkessä yhden vuoden korjaustakuulla.

Soita Surface Labsin tekniseen palveluun! Nauti Helsinki parhaasta palvelusta.

Etkö vieläkään ymmärrä? Kuvittele, että he antavat sinulle väärän diagnoosin, jossa he osoittavat tarpeen vaihtaa pinta pro 3:n näyttö, mutta todellisuudessa ongelma on tietokoneesi akussa, mitä tapahtuu? Teet vaihdon erinomaisessa kunnossa olevaan komponenttiin ja ongelma säilyy laitteessasi.

Soita meille