+34 618 546 663 | Osoite: Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Espanja.

Surface Pro

TEKNINEN PALVELU

SURFACE PRO

Pystymme palauttamaan laitteesi toimivuuden lyhyessä ajassa. Surface Labs on aina ollut tunnettu optimaalisten korjausten suorittamisesta. Tästä syystä meillä on yhden vuoden takuu jokaiselle teknisen henkilöstömme suorittamalle korjaukselle.

Työskentelemme organisoidusti ottaen huomioon monimutkaisuusaste, investointiaika ja toimitusajat. Tekninen henkilökuntamme työskentelee yhdessä hallintohenkilöstön kanssa. Näin voimme tarjota asiakkaalle molempien maailmojen parhaat puolet ja tarjota täydellistä hoitoa.

Henkilökuntamme on jatkuvassa koulutuksessa ymmärtääkseen ja oppiakseen viimeisimmät tietokone- ja teknologiset korjaustekniikat. Tällä tavalla olemme pysyneet teknisten korjausten kärjessä Helsinki vuosia. Tarvitsetko Microsoft Surface Pro -laitteesi toimitettavan sinulle pikaisesti? Kysy tekniseltä henkilökunnalta, teemme hätäkorjaukset. Kuinka tehdä se? Tiimin teknisen arvioinnin kautta. Tämän jälkeen tutkimme teknisen tapauksen monimutkaisuutta ja keskustelemme siitä suoraan asiakkaan kanssa. Mikäli tarvitsemme lisää aikaa, keskustelemme siitä asiakkaan kanssa, pääasia on saada laitteet kuntoon asianmukaisella tavalla. Palvelumme on kaikkien ulottuvilla. Olemme turvallisin investointi, jonka voit tehdä pinta-Pro-laitteistojesi hyvinvointiin, ja meidän on myös korostettava, että tämän investoinnin takana on vuoden takuu kaikille korjauksillemme.

MICROSOFT SURFACE PRO TABLETIN KORJAUKSET

Korjaamme Microsoft Surface Pron nopeasti. Mitä tapahtuu, kun Windows Surfacen kosketusnäyttö tai jokin lukuisista muista tietokonejärjestelmän ongelmista on korjattava? Huudatko, itketkö, ärsyyntytkö vai etsitkö vain asiantuntijaa ratkaisemaan kaikki ongelmasi? Älä anna epätoivon vallata. Laitteesi ovat palautettavissa, varsinkin kun sinulla on teknisiin korjauksiin erikoistunut ammattilaistiimi.

Tekniikka on «tällä hetkellä» peli, ja kun on kyse liiketoiminnasta ja rahasta, se voi olla kallista, jos järjestelmä epäonnistuu. Siksi olemme täällä, ja sitä teemme juuri nyt. Ei ole aikaa ostaa uutta Surface Prota (puhumattakaan siitä, että ongelman ratkaisemiseen on vihreämpiä tapoja) ja aikaa, energiaa ja vaivaa ohjelmien uudelleenlataamiseen, tallentamiseen ja vanhojen tiedostojen siirtämiseen vanhasta Surfacesta uuteen. yksi. , ottamatta huomioon muita järjestelmään liittyviä uusia häiriöitä; ne eivät yksinkertaisesti ole paras vaihtoehto.

Teknisen palvelun käyttäminen on turvallisin vaihtoehto ja säästää rahaa. Saat laitteesi takaisin edulliseen hintaan, joten et toista laitteiden räätälöintisykliä uudelleen. Microsoft ei ole koskaan kiistänyt teknisiä haittoja, joita jotkut sen pintalaitteet aiheuttavat. Meidän kaltaisissamme yrityksissä tutkimme, opimme ja analysoimme nykyisiä prosesseja saavuttaaksemme tyydyttävämpiä ja johdonmukaisempia korjauksia korjattavan laitteen tai tietokoneen mallin ja tyypin mukaan.

Surface Labs

Voit asiakkaana tarkkailla teknisen henkilöstön teknisiä taitoja korjaushetkellä. Olemme hyviä vuosittaisten korjausten lukumäärässä, joita pystymme tekemään.

Ammattitaitomme on säilynyt vuosien ajan jatkuvalla koulutuksella ja ammattilaistemme kokemuksella.

ILMAISET TARJOUKSET JA NEUVOTTELUT

Toinen usein unohdettu seikka on tuttuus, jonka saat käyttämällä luotettua kannettavaa tietokonetta, joka on yhtäkkiä iskenyt jonkinlaiseen kriisiin. Kuukausien tai jopa vuosien järjestelmän käytön jälkeen asiakas pysyy kiinni. Tiedät, mikä toimii hyvin ja mikä ei niin hyvin, ja jopa näppäimistö on sinulle tuttu. Haluatko tutustua toiseen tietokoneeseen uudelleen? Ei ole tarvetta. Tietysti myös korjauksen ja oston taloudelliset säästöt vaativat myös harkintaa. Tavoitteemme on yksinkertainen ja se toimii tarjoamalla korjauksia ja korjauksia Microsoft Surface -tabletin käyttäjille.

Vastausten antaminen tietokoneen käyttäjille vain puolessa yhtälöstä, koska sen korjaaminen ja korjaaminen oikein on vain puolet ongelmasta. Tekniikan ja liiketoiminnan maailmassa aika on rahaa. Niin on aina ollut, ja siksi tietokoneen laitteen nopealla korjaamisella on yhtä paljon merkitystä kuin sen korjaamisella. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on tehdä se oikein ja tehdä se juuri nyt. Saamme jatkuvasti puheluita, joilla on sama tavoite; Laitteesi saattaminen käyttökuntoon mahdollisimman pian, koska olet riippuvainen siitä, voidaan suorittaa Surface Pro -sarjan avulla. Ota meihin yhteyttä henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostitse saadaksesi laitteistosi taas toimimaan. Tietysti mitä kauemmin avun hakeminen kestää, sitä kauemmin kestää, ennen kuin Microsoft-tietokoneesi saa taas toimimaan kunnolla. Jokainen kuluva sekunti on uusi menetetty euro, menetetty mahdollisuus. Ammattitaitoinen ja kohtelias Surface-tiimimme on täällä auttamassa, ja kyllä, nopeasti.

MIKSI VASTAMME TEKNISEN PALVELUN TÄRKEÄÄ?

Kaikki tietokonelaitteet tarvitsevat jatkuvaa teknistä huoltoa. Asiakkaat jättävät tämän usein huomiotta tai yksinkertaisesti välttävät sen peläten teknisen palvelun kustannuksia. Ajan myötä tiimit ovat kehittyneet, samoin tekninen palvelu. Nyt kuukausia kestäneet korjaukset voidaan tehdä muutamassa päivässä. Surface Labs -yrityksellä on yli kymmenen vuoden kokemus tekniseltä alueelta, olemme seuranneet suoraan pintateknisten palveluiden markkinoilla tapahtuneita muutoksia. Siksi voimme turvallisesti sanoa, että nykyinen pintapro-tekninen palvelu on tavoitettavissa ja suositeltavaa.

Surface Labs -yrityksen tekniset palvelut ovat helposti tilattavissa ja edulliseen hintaan. Siksi laitteidesi toimivuuden ylläpitäminen on helppoa. Kuukausittainen tarkastus on ero laitteesi käyttöiän pidentämisen tai sen täydellisen menettämisen välillä.

MIKSI VALITSE MEIDÄN MICROSOFT-LAITTEESI HYÖDYNTÄMISEKSI?

Teknologialaitteiden pinta Pro -teknistä palvelua tarjoavana yrityksenä meillä on taitoja, jotka auttavat monenlaisten laitteiden korjauksessa. Monipuolisten palvelujen lisäksi.

Oletko edelleen epävarma Surface Labsin tarjoamasta laadusta? Etujen määrä ja palveluvalikoima ovat kiistattomia.

Pyydä pinta Pron teknistä palvelua Laitteidesi toimivuuden palauttaminen on aina mahdollista, varsinkin kun rinnallasi on tekniseen korjaukseen koulutettua henkilökuntaa, kuten Surface Labs. Muista, että yhteysnumeromme ja tarkka sijaintimme ovat sinulle meidän nettisivumme.

Parasta on mennä tiloihin suoraan tarkkailemaan työtapaamme, korjauspaikkaamme sekä hallinto- ja teknistä henkilökuntaamme.

Yrityksenä haluamme asiakkaillemme rauhallisen kokemuksen. Siksi pidämme teidät ajan tasalla koko pintakalustonne korjauksen ajan. Pyydä Surface Labsilta pinta Pron teknistä palvelua.

Soita meille