+34 618 546 663 | Osoite: Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Espanja.

Surface RT

TEKNINEN PALVELU SURFACE RT

Jos omistat ensimmäisen sukupolven pintalaitteen, siinä on varmasti tiettyjä teknisiä ongelmia, joita on vaikea korjata. Mitä tarvitset? Surface Labsin pinta-RT:n tekninen palvelu. Samalla tavalla voimme palauttaa laitteidesi toimivuuden Surface Labsin teknisten markkinoiden parhaiden taitojen ja tekniikoiden avulla. Laadukas palvelu, paras hoito ja oikea diagnoosi on mitä haluat hanki keskitasoa pinta-RT:n tekninen palvelu. Olemme paras vaihtoehtosi.

Monet asiakkaat eivät tiedä tarvetta löytää erikoistuneita teknisiä palveluita pinta-RT-laitteilleen.

Surface Labsissa olemme Helsinki keskustassa, jotta voit helposti pyytää pinta-RT-laitteeseesi erikoistunutta teknistä palvelua. Meillä on kokemusta pinta-RT-laitteiden teknisten ongelmien käsittelystä ja korjaamisesta. Kaikkein kysytyimpiä palveluita ovat:

PÄÄNTÄ PINTA-RT-LAITTEESI KÄYNTIÄ

Pinta-RT-laitteesi käyttöikä riippuu tarjoamasi teknisen palvelun laadusta ja tarjoamastasi hoidosta. On suositeltavaa tarjota jatkuvaa teknistä palvelua. Näin vältytään teknisiltä hankaluuksilta ja havaitaan ajoissa sisäiset ohjelmisto- tai laitteistovauriot Suoritamme jatkuvan huollon pyynnöstäsi, arvioimme laitteistosi ja teemme diagnoosin ajoissa tarkasti. Lisäksi tekninen henkilökuntamme antaa sinulle oleellista tietoa, joka auttaa sinua pitämään laitteistosi erinomaisessa kunnossa vaikka kotoa käsin.

KODIN TEKNINEN PALVELU

Olemme olleet markkinoilla vuosia tarjoten teknistä palvelua kaikkialla Helsinki, ja olemme oppineet innovoimaan, tämä koskee Surface Labsin tarjoamaa teknistä palvelua kotona. Pinta RT -tekniikan kautta kotona asiakkaat, jotka eivät voi mennä tilat, voit pyytää palvelua ja ostaa sen kotisi rauhasta. Surface Labsissa tarjoamme sinulle kaksi henkilöä teknisestä tiimistämme, jotka menevät kotiisi tai yritykseesi tarjoamaan pinta-RT:n teknistä palvelua laitteellesi. Teknisillämme on käytettävissään tarvittavat työkalut laitteidesi korjaamiseen. Tehdessään vastaavat arvioinnit ja monimutkaisuusastetta tarkkailemalla tekninen henkilökunta päättää, voidaanko korjaus tehdä asiakkaan kotona vai onko se tarpeen siirtää tiloihin. Sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisistä maksuista, sinun on maksettava vain korjaus, siirto on osa palvelua.

MITÄ SINUN TULEE TIETÄÄ ENNEN PALVELUA?

Teknisen palvelun pyytämistä niin innovatiiviselle laitteelle kuin pinta-RT ei pidä ottaa kevyesti. Ensinnäkin kutsumme sinut tuntemaan edut, joita Surface Labs tarjoaa sinulle pinta-RT:n teknisen palvelun kautta:

LAATUA ASIAKASPALVELUA

Olemme jo vuosia erottuneet markkinoilla paitsi työmme laadulla, myös kaikille asiakkaillemme osoittamalla huomiolla. Surface Labsissa asiakas on aina etusijalla, se on käytäntömme, joten parhaan palvelun tarjoaminen ja korjausprosessin ajan tasalla pitäminen on yrityksessämme jatkuvaa. Pinta RT:n teknisen palvelun kautta pidämme sinut ajan tasalla koko korjausprosessista. Sinulla on mahdollisuus tarkkailla prosessia ja jakaa epäilyksesi teknisen henkilökunnan kanssa. Tiloissamme sinulla on mahdollisuus tavata ja vaihtaa kokemuksia muiden asiakkaiden kanssa sekä tarkistaa palvelun laatu pyynnöstä.

TÄYSIN ILMAINEN DIAGNOOSI

35 % asiakkaista välttelee pintalaitteidensa ansaitseman laadukkaan palvelun tarjoamista diagnoosin kustannusten pelossa. Siksi he tulevat huonolaatuisilla palveluilla ja saavat vääriä diagnooseja, jotka aiheuttavat suoria vahinkoja pintalaitteille. Surface Labsissa meillä on ammattilaisia, joilla on kokemusta teknisestä diagnostiikasta, joten jokainen antamamme diagnoosi on tarkka ja auttaa suoraan laitteiden korjauksessa auttamalla toimivuuden palautumisessa. Mitä sinun tulee tehdä saadaksesi diagnoosin? Pyydä palvelu ja toimita varusteesi tekniselle henkilökunnallemme.

HUOMIO ILMAN AIKAAIKAA

Oliko sinulla tekninen hätätilanne tiimisi kanssa? Ymmärrämme tämän tilanteen aiheuttaman huolen asiakkaassa. Ennen kaikkea silloin, kun suurin osa teknistä palvelua tarjoavista yrityksistä pyytää ajan palvelun tuottamiseen. Surface Labs -yritys on erilainen. Työskentelemme tilausjärjestyksessä. Pintavarusteesi tarvitseman teknisen palvelun saamiseksi ei tarvitse varata aikaa. Palvelemme sinua välittömästi riippumatta laitevauriosi monimutkaisuudesta. Tekninen henkilökuntamme arvioi sen, diagnosoi ja korjaa sen. Jos tarvitset korjausta muina aikoina, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä verkkosivustolla olevaan numeroon.

Kohtuulliset hinnat

Kaikki palvelumme ovat niitä tarvitsevien asiakkaiden saatavilla täysin ja työskentelemme suoraan teknisten markkinoiden hintojen kanssa. Tarjoamme laatua mukavaan hintaan. Tällä tavalla tarjoamme tarvittavan Helsinki pinta-RT-laitteiden toiminnan palauttamiseksi. Työskentelemme täysin ilmaisilla tarjouksilla. Näin tiedät kokonaissumman, joka maksetaan microsoft-pintalaitteistosi palautuksesta. Suurin osa yrityksistä esittää korkeita tarjouksia, koska se on henkilökohtainen palvelu innovatiiviselle ja teknisesti monimutkaiselle tiimille. Surface Labs tarjoaa oikeudenmukaiset hinnat, koska meidän on tarjottava ratkaisuja ja laatua asiakkaillemme kaikkialla Helsinki.

Sinun on oltava osa Surface Labsia

Sinun tarvitsee vain noudattaa seuraavia vaiheita ollaksesi osa Surface Labsia:
Ensimmäinen yhteydenotto
-Diagnoosi
-Lainata
-Maksu
Korjaus alkaa

Vain 5 vaiheessa saat odotetut tulokset ja saat täysin takaisin microsoft pinta RT:n toiminnallisuuden.

Soita meille ja pyydä parasta pinta-RT-teknistä palvelua Surface Labsilta.

Soita meille