+34 618 546 663 | Osoite: Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Espanja.

Surface Pro 6

SURFACE PRO 6 TEKNINEN HUOLTO

Pinta pro 6 -laitteet saapuivat markkinoille, samoin kuin tarve löytää erikoistunut tekninen huolto tälle uudelle microsoft-laitteistolle. Tämän aukon kattamiseksi Surface Labs tarjoaa pintapro 6 -teknisen palvelun.

Surface pro 6 -laite on saavuttanut paremman esityksen microsoftista pinta-RT-laitteeseen verrattuna. Mutta se ei tarkoita, että siinä ei olisi teknisiä vikoja, ne on huollettu. Latausongelmat säilyvät, kuten myös emolevyn vauriot, mutta tärkeintä on, että jokainen näistä teknisistä ongelmista on korjattavissa. Korjaamme Surface Labsissa Surface Pro 6 -laitteen viat.

Koulutetun henkilöstömme muodostavat ammattilaiset tekevät sinulle tarkan diagnoosin ja suorittavat pintapro 6 -laitteesi tarvitseman korjauksen Pinta pro 6 teknisen palvelun pyytäminen on turvallinen investointi. Pystyt täysin palauttamaan Surface Pro 6 -laitteesi laadun ja toimivuuden. Paras? Päätöksesi kattaa yhden vuoden takuun.

Kysytyimmistä löydät:

  • Microsoft Surface + mallin näytön korjaukset
  • Akun vaihdot
  • Virtapainikkeen korjaus
  • Latausliittimen vaihto
  • Pohjalevyn vaihto
  • Windows 8 tai Windows 10 korjaus
  • Tietojen palautus

Teemme myös vähemmän monimutkaisia ​​teknisiä palveluita, mutta suosituin, jos epäilyttää, on tietojen palautuspalvelu. Jos olet kadottanut sähköiset tiedostosi, tiedät kenen puoleen voit kääntyä. Suoritamme Surface Labsissa laitteesi tarvitsemat korjaukset ammattitaidolla, riippumatta pintapro 6 -laitteesi vaurioiden monimutkaisuudesta, henkilökuntamme työskentelee samalla vastuulla jokaisessa korjauksessa. Mitä odotat pyytääksesi palvelua Surface Labsilta? Jos et tiedä sijaintiamme, kutsumme sinut vierailemaan verkkosivuillamme, missä annamme tarkan osoitteemme ja yhteysnumeromme.

SURFACE PRO 6

Onko Microsoft Surfacen näyttö rikki? Onko sinulla muita ongelmia sen kanssa? Tuo se Surface Labsiin saadaksesi halvimman Microsoftin pintakorjauksen Helsinki. Surface Labsissa ei noudateta ennakkovarauskäytäntöjä. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaalle heidän tarvitsemansa teknisen palvelun silloin, kun he sitä tarvitsevat. Meillä et tuhlaa aikaa odotellessa aikoja, jolloin pinta pro 6 tarkistetaan.

Työskentelemme ilmaisilla arvioilla ja useimmissa tapauksissa saman päivän palvelulla, olemme paras vaihtoehtosi. Teknikkomme osoittavat komponenttitason osaamista, joka eroaa muista palveluista Miksi? Heidän ammattitaitonsa takia. Henkilökuntamme kokemus on todennettavissa.

Olemme keskittyneet saamaan sinulle tarkan diagnoosin ja korjauksen Surface Pro 6 -tietokoneesi olemassa olevista komponenteista. Emme halua lähettää laitettasi korjauskeskukseen viikoiksi tai yrittää myydä sinulle uutta Surface Pro 6:ta. Surface Labsissa , prioriteettimme on saada se kuntoon. olemassa olevat laitteet.

Olemme keskittyneet saamaan sinulle tarkan diagnoosin ja korjauksen Surface Pro 6 -tietokoneesi olemassa olevista komponenteista. Emme halua lähettää konesi korjauskeskuksen tai myydä sinulle uutta Surface Pro 6: ta. Surface Labsissa, prioriteettimme on saada se kuntoon. olemassa olevat laitteet.

MITÄ EDUT TARJOAMME SINULLE?

Surface Labsissa tarjoamme sinulle etsimäsi laadun sekä laajan valikoiman etuja, joita voit hankkia asiakaspalvelun ja pinta pro 6 teknisen palvelun kautta. Surface Labs -yhtiön kaikkialla Madridissa tunnustamia etuja ovat mm. löytö:

1.

KODIN TEKNINEN PALVELU

Etkö voi tulla tiloihinmme? Älä huoli, Surface Labs tarjoaa tämän palvelun asiakkaiden mukavuutta ajatellen. Tekninen huoltohenkilöstömme lähettää 2 työntekijäämme, jotka vastaavat pintalaitteesi korjaamisesta. Henkilökuntamme matkustaa kotiisi ja suorittaa korjauksen suoraan edessäsi. Mikäli tarvitset palvelua yritykselle, lähetämme lisää henkilökuntaa tiimien lukumäärästä riippuen.

2.

ILMAINEN DIAGNOOSI

Niin kauan kuin tiimillesi ei anneta tarkkaa diagnoosia, se voi olla vaarassa. Surface Labsissa tiedämme. Siksi tarjoamme Helsinki parhaat diagnoosit. Se on täysin ilmainen! Ilmainen diagnoosi on osa asiakaspalvelua. Sinun tarvitsee vain pyytää diagnoosi ja toimittaa diagnooseihin erikoistuneelle tiimille Surface pro 6 -laitteistosi.

3.

TYÖTUNNIT

Työskentelemme maanantaista perjantaihin aukioloaikoina. Pinta pro 6 teknisen huollon pyytämiseen ei tarvitse varata ennakkoaikaa Suoritamme kiireelliset korjaukset. Sinun tarvitsee vain toimittaa Surface Pro 6 -laitteistosi, jotta se voidaan arvioida ja korjaus voidaan suorittaa rajoitetussa ajassa. Älä pelkää tulla kanssamme. Jos tarvitset palvelua virka-ajan ulkopuolella, ota yhteyttä puhelimitse.

4.

Kohtuulliset hinnat

Onko sinulle käynyt niin, että laitetta tilattaessa hinnat ylittävät budjettisi? Pinta pro 6 teknistä palvelua pyytäessäsi huomioit saavutettavuuden palveluidemme hintojen suhteen. Kaikilla palveluillamme on suuri kysyntä laadun ja helpon kustannustehokkuuden vuoksi.

5.

100 % ALKUPERÄISET VARAOSAT

Surface Labsin tarjoamista palveluista löydät komponenttien tai varaosien muutokset. Teemme muutoksia näyttöihin, pintapro 6 akkuihin, emolevyyn ja paljon muihin alkuperäisiin ja uusiin komponentteihin.

MITEN PYYDÄ SURFACE PRO 6 TEKNISTÄ PALVELUA?

Mahdollisuus saada pinta pro 6 teknistä palvelua on ulottuvillasi. Palvelun pyytäminen on erittäin helppoa, sinun tarvitsee vain suorittaa seuraavat vaiheet:

Vain neljässä vaiheessa saat tarvitsemasi teknisen palvelun. Surface Labs -yritys korjaa ja palauttaa laitteesi toimivuuden lyhyessä ajassa.

SAAT OLLA OSA PERHEEMME!

Sinun tulee olla osa yritystä, jolla on helposti todennettavissa olevat taidot ja tulokset. Koulutetut ammattilaisemme tarjoavat sinulle parhaan teknisen palvelun koko Helsinki. Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä varmistaaksesi palveluidemme laadun, on pyytää pinta pro 6 -teknistä palvelua. Yhteydenotto voi olla suoraan tiloissamme tai puhelimitse. Etkö tiedä osoitettamme tai puhelinnumeroamme? Älä huoli, molemmat ovat saatavilla verkkosivuillamme.

Tiloissamme tapaat hallintohenkilökuntamme, joka opastaa sinua koko teknisen korjausprosessin ajan.

Tapaat myös teknisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin pintapro 6 tekniseen palveluun liittyviin epäilyihin. Älä odota enää! Pyydä pinta pro 6 -palvelua.

Soita meille