+34 618 546 663 | Osoite: Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Espanja.

Surface Pro 7

MICROSOFT SURFACE PRO 7 TECHNISCHER SERVICE

Microsoft Surface Pro 7 näytön vaihto, korjaus

Microsoft Surface Pro 7:n näyttö murtunut tai kosketusherkkyys ei toimi?

Onko Microsoft Surface Pro 7:ssäsi naarmu tai kuollut kohta?

Katsotaanpa!

Korjausteknikkomme ovat täysin koulutettuja korjaamaan Microsoft Surface Pro 7 -näyttöjä. Korjausteknikkomme voivat tarvittaessa määrittää, tarvitsetko vain kosketuslasien korjausta vai koko kokoonpanon vaihtoa. Varaa aika täällä tai tuo Microsoft Surface Pro 7 Surface Labsiin. Etkö voi elää ilman Microsoft Surface Pro 7:ää? Pyydä vain saman päivän korjauspalvelujamme ja muista, että meillä on 3 kuukauden takuu kaikille osille ja korjauksille.

Surface Labs tarjoaa erilaisia ​​Microsoft Surface -korjauksia

mukaan lukien Surface- ja Surface Pro -näytönvaihdot, jotka korjataan usein sinulle samana päivänä, joten et tule koskaan olemaan pitkään ilman laitettasi. Jos etsit Microsoft Lumia -korjausta, olet tullut väärään paikkaan, joten seuraa linkkiä. Teknikkomme ovat korjanneet rikkinäisiä Surface-sarjan näyttöjä ensimmäisestä päivästä lähtien, mukaan lukien Surface Pro, jotta voimme saada laitteesi takaisin uudenveroiseksi.

sURFACE

Oletko harkinnut laitteesi vaihtamista toiminnan parantamiseksi?

Meillä on myymälämme Chamberin kaupunginosassa lähellä Filippiinien metroa, joten emme ole koskaan liian kaukana, ja voimme ylpeillä yli 1000 laitteen korjaamisesta vuodesta 2009 lähtien! Microsoft Surface -näytönvaihdot ovat leipäämme, mutta voimme auttaa sinua myös muissa ongelmissa.

Surface Labsin tavoite

TARVITSETKO PALVELUA?

Olemme sitä, mitä olet etsinyt pitkään. Nyt on aika antaa tiimillesi mahdollisuus saada henkilökohtainen pinta pro 7 tekninen palvelu.

Ota yhteyttä ja pyydä Madridin tunnetuin tekninen palvelu sen laadusta. Vähintään mitä odotat, pintalaitteesi on palauttanut toimintansa.

Soita meille